Cake pops / Čoko lize

Cake pops su svakako kolači koji na velika vrata ulaze i osvajaju naše stomake. Pravljeni u formi lizalica nezaobilazan su detalj raznih proslava. U ovom slatkišu na štapiću sreću se i prepliću ukusi belgijske čokolade sa najfinijim punjenjem čineći tako savršeni zalogajčić.

Cena: 100 din/kom + dekoracija

Mafini

Sasvim neprimetno mafini su postali nezaobilazni deo dana svakog sladokusca. Ove ljupke korpice javljaju se u različitim varijacijama ukusa, spoj najfinije čokolade i lešnika, vanile i najslađeg voća, čine ovaj kolačić prosto neodoljivim. Individualno pakovanje ovih slatkiša odgovara dinamičnom životu koji danas živimo i nudi mogućnost zaslade “s nogu”.

Cena: 120 din/kom + dekoracija

Makaronsi

Francuska poslastica koja munjevito osvaja sve simpatije, možda je tako najlakše opisati slatke raznobojne zalogajčiće koji svojim veselim bojama i ukusom ne ostavljaju ravnodušnim ni najzahtevnije ljubitelje slatkiša.

Cena: 80 din/kom

Ekleri

Još jedna poslastica koja nam stiže iz Francuske. Naziv Ekler u bukvalnom prevodu znači nešto što se pojede za tren oka, što i ne čudi s obzirom na savršen spoj hrskavog, laganog testa ispunjenog najfinijom kremom i preliveno glazurom od belgijske čokolade. Vanila, lešnik, belgijska čokolada na Vama je samo da uživate.

Cena: 120 din/kom

Sve porudžbine preko 5000 din dostavljamo besplatno

Dečije torte

Pođite sa nama kroz magični svet Finolino ukusnih dečijih torti. Na put krećemo sa svim aktuelnim junacima detinjstva naše dečice.
“Patrolne šape”, jednorozi, “, “Moj mali poni”, “Spajdermen”, “Barbie”… samo su neki od mnogobrojnih crtaća čiji se protagonisti mogu naći na našim tortama. Vaša mašta je naša granica.

Cena: 1300/1400/1600 din/kg + dekoracija

Mladenačke torte

Sve je spremno za najsrećniji dan u Vašem i partnerovom životu, još Vam samo torta fali… Finolino torte nude Vam rešenje. Sve što poželite i još više. Velike, male, bele ili u boji, sa cvetovima ili mašnama, Vaše želje su naši prioriteti, a Vaša sreća naš imperativ.

Cena: 1300/1400/1600 din/kg + dekoracija

Slatki sto

I taman kada ste pomislili da nemamo više šta da vam ponudimo. Najslađe smo čuvali za kraj!
Napravite svoju kombinaciju slatkiša po želji: makaronsi, cake pops, mafini ili možda mafini, ekler, mala torta?
Slatki sto je tu da ispunjava vaše najslađe želje.